پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۲ تیر ۱۳۸۸، ۱۶:۴۹

در کهگیلویه و بویراحمد،

71 درصد جوانان از برنامه های اوقات فراغت بی نصیب هستند

71 درصد جوانان از برنامه های اوقات فراغت بی نصیب هستند

یاسوج - خبرگزاری مهر: مدیر سازمان ملی جوانان کهگیلویه و بویراحمد گفت: 71 درصد از جوانان این استان از مکان و محتوای فعالیت پایگاههای اوقات فراغت در سطح استان اطلاع ندارند.

مرادعلی پیوند در گفتگو با خبرنگار مهر در یاسوج، اظهار داشت: اطلاع رسانی و نیازسنجی در حوزه اوقات فراغت برای ایجاد رغبت در جوانان و نوجوانان جهت شرکت در برنامه های فراغتی، یکی از مهمترین مسائلی است که باید در اولویت کاری دستگاههای فراغتی استان قرار گیرد.

وی بیان کرد: برخی از مسئولان، اوقات فراغت را یک فعالیت غیررسمی به حساب می آورند در حالی که اوقات فراغت تنها پرکردن اوقات فراغت جوانان نیست بلکه غنی کردن آن و فرصتی برای شناسایی و شکوفایی استعداد های جوانان است.

این مسئول با بیان اینکه باید برنامه های فراغتی در همه شهرها و روستاها توزیع شود، تصریح کرد: در سال گذشته در برخی از روستاهای پرجمعیت استان هیچگونه برنامه فراغتی برای جوانان و نوجوانان اجرا نشد اما امسال با ایجاد اطلس فراغتی در استان این مسئله رفع شد.

وی نظارت و ارزشیابی از فعالیت های دستگاههای فراغتی را یکی از برنامه های امسال سازمان ملی جوانان استان عنوان کرد و بیان داشت: نحوه فعالیت پایگاههای غنی سازی اوقات فراغت استان امسال با راه اندازی "سامانه الکترونیکی اوقات فراغت " قابل دسترسی است و امکان نظارت دقیق بر کار این پایگاه ها وجود دارد.

پیوند با بیان اینکه، یک هزار و 55 پایگاه با ظرفیت 85 هزار نفر امسال در استان فعالیت می کنند، افزود: در طول فصل تابستان از این پایگاهها بازدید به عمل می آید و بر اساس شاخصهای تعریف شده، فعالیت این پایگاهها مورد ارزشیابی قرار خواهد گرفت..

وی یادآور شد: براساس مصوبه شورای هماهنگی تشکل های سراسری جوانان استان، در طرح اوقات فراغت امسال امتیاز ویژه ای برای پایگاه هایی که با مشارکت جوانان اداره شود، در نظر گرفته شده است.

کد خبر 911470

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha